Van digitale aanwezigheid
tot winstgevende
machine

Een goede website is cruciaal voor het groeien van jouw bedrijf en het genereren van meer conversie. Onze websites zijn ontwikkeld met een op maat gemaakt ontwerp en zijn altijd gebruiksvriendelijk. Kies jij ook voor winst? Plan dan vandaag nog jouw (video) call met ons in!

Kies ook voor winst
Desh Online - Website - Webshop - Online Marketing

Wij zijn meer dan alleen jouw webdesign bureau

Een aantrekkelijke website is absoluut belangrijk, maar het draait niet alleen om het uiterlijk. Het gaat erom dat jouw website alles in huis heeft om te presteren en te groeien. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete website die aan alle eisen voldoet.

Schaalbaar met focus op groei

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Zoekmachine optimalisatie

Strategisch ingericht

Dit is hoe het werkt

Kennismaking
We maken kort kennis en horen graag wie je bent, en wat je doet. Zo stellen wij de juiste vragen om een offerte te bepalen die bij jouw wens aansluit.
Project kick-off
Laten we gaan knallen! We plannen een meeting om alle doelen en eisen te formuleren. We kleden jouw bedrijf uit om zo de juiste strategie te bedenken voor een sterke website. In de kickoff bespreken we ook de verwachtingen en deadlines.
Het eerste ontwerp
Een goeie basis is essentieel voor een converterende website. We beginnen met het wireframe en werken dit verder uit met een eerste design. Zo bepalen we de nodige content om een succes te maken van jouw website. Vervolgens is het tijd voor een feedback ronde.
Technische realisatie
Is de feedback verwerkt? Dan beginnen we aan de technische realisatie. We bouwen jouw website in WordPress geheel op maat. Hier denken wij aan een stabiele basis van html en css, zoekmachine optimalisatie en testen wij de site uitgebreid.
3, 2, 1 en we gaan live!
Yes, het is zo ver. Alle feedback is verwerkt en de website is klaar om te lanceren. We nemen nog even kort alles door, en na een dubbel check zorgen we dat de website live te vinden is op het gewenste domein.

Meer leads of omzet genereren?

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen met het bouwen van een website die resultaten oplevert? Plan hieronder vrijblijvend jouw (video) call met ons in, zodat we de juiste vragen kunnen stellen om een offerte op maat te maken.

Ontdek hoe wij onze klanten naar het volgende niveau hebben gebracht

Wil jij ook zichtbaar worden in een digitale wereld?

plan een call

Wij zijn dagelijks goed bereikbaar

+31 2323 419 30
info@deshonline.nl
KVK: 78542480
BTW: NL003345535B28
Desh Online © 2023
calendar-fullcrossarrow-right