LDB Media

LDB Media is een creatieve marketing agency gevestigd in Den Haag, die zich richt op het vertalen van ideeën, verhalen en dromen naar effectieve online content. Hun diensten omvatten onder andere content strategie, social media beheer, influencer marketing, conceptontwikkeling, digitaal adverteren en webontwikkeling.

ldb media screenshot homepage

De opdracht:

Desh Online kreeg de taak om voor LDB Media een geheel nieuwe website te ontwikkelen. Het doel was een site te creëren die niet alleen de creativiteit en dynamiek van LDB Media uitstraalt, maar ook hun veelzijdige diensten in online marketing duidelijk presenteert. Een belangrijk aspect van deze opdracht was het vangen van de unieke sfeer van LDB Media in een digitale omgeving, zodat bezoekers meteen een goed beeld krijgen van de expertise en de energie van het bedrijf.

De aanpak:

De aanpak van Desh Online begon met uitgebreide sessies om LDB Media's wensen en doelstellingen te begrijpen. Er werd nauw samengewerkt om een design te creëren dat zowel esthetisch als functioneel op hoog niveau staat. Hierbij lag de focus op gebruiksvriendelijkheid, zodat klanten van LDB Media gemakkelijk kunnen navigeren en snel de informatie vinden die ze zoeken. Desh Online zette vervolgens hun technische expertise in om deze visie tot leven te brengen.

Wil jij ook zichtbaar worden in een digitale wereld?
Iedereen een website
Desh Online © 2024
calendar-fullcrossarrow-right