JOR Products

JOR Products uit te spreken als ‘your products’ of beter gezegd : jouw producten! Een bloeiende merk die zich specialiseert in het aanbieden van een breed scala aan unieke producten. Iets om lang te hebben en lang van te kunnen blijven genieten. Iedere keer weer zodra er een lekker bakje koffie gezet wordt. Dit terwijl je bijna geen afval creëert. Handig om mee te nemen, waar je ook heen gaat.

JOR Products homepage screenshot

De opdracht:

De uitdaging voor Desh Online was tweeledig: ten eerste, het ontwerpen en ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke webshop die de diverse producten van JOR Products effectief presenteert. Ten tweede, het implementeren van een naadloze navigatiestructuur om het zoek- en aankoopproces voor de klant te vereenvoudigen. Bovendien was het van belang om de merkidentiteit van JOR Products te versterken door middel van een op maat gemaakte visuele stijl die aansluit bij hun innovatieve productaanbod.

De aanpak:

Desh Online heeft een gedetailleerde strategie toegepast om de webshop van JOR Products te optimaliseren. De focus lag op het creëren van een intuïtieve gebruikersinterface, aangevuld met een gestroomlijnde navigatie, om klanten moeiteloos door het uitgebreide productaanbod te leiden. Samenwerking met JOR Products zorgde voor een unieke visuele stijl die het merk versterkt. Technische verfijningen garandeerden een snelle en responsieve website, essentieel voor een optimale gebruikerservaring.

Wil jij ook zichtbaar worden in een digitale wereld?
Iedereen een website
Desh Online © 2024
calendar-fullcrossarrow-right