Wedding Guys

Ontmoet Marco en Gijs van Wedding Guys, hét dynamische duo achter de lens, gespecialiseerd in het vastleggen van onvergetelijke momenten op de mooiste dag van je leven. Hun passie voor fotografie en videografie, gecombineerd met een frisse en jonge ondernemersgeest, maakt Wedding Guys tot de ideale partner voor elk bruidspaar.

wedding guys screenshot landingspagina

De opdracht:

Wedding Guys blinkt uit in het vastleggen van unieke liefdesverhalen door fotografie en videografie. Ze streven ernaar om meer dan een portfolio te bieden; hun doel is het vertellen van verhalen vol liefde en magische momenten. Het doel is bezoekers te engageren en te converteren door hen te motiveren hun mailadres achter te laten voor brochures, wat leidt tot potentiële leads. Bekijk hun site voor details.

De aanpak:

Voor Wedding Guys creëerden we een landingspagina die hun visie en unieke aanpak weerspiegelt. Deze pagina benadrukt hun vaardigheid in het vastleggen van speciale momenten en moedigt bezoekers aan contactinformatie achter te laten voor meer details of brochures. Dit met een focus op persoonlijke connectie, kwaliteit, diversiteit en positieve ervaringen om vertrouwen op te bouwen.

Wil jij ook zichtbaar worden in een digitale wereld?
Iedereen een website
Desh Online © 2024
calendar-fullcrossarrow-right