Desh Online logo favicon

DESH ONLINE

Desh Online

Let's face beauty

Selina van Let's face beauty had al een website, maar die was toe aan een beauty make-over. Een eigen style, met herkenbare kleuren en eigen elementen die terugkeren over de hele site. Zo vind je alle informatie die je nodig hebt over haar verschillende diensten in een leuk vormgegeven jasje.

Doelstelling voor Let's face beauty

Selina had niet veel wensen, als het maar goed werkt en er sprekend uit zag. Dat gaf ons veel vrijheid, maar ook een leuke uitdaging. Of wij erin geslaagd zijn? Oordeel zelf je en bekijk de website van Let's face beauty nu via onderstaande link.
Bekijk de website
lets face beauty website mockup iphone 2

Let's face beauty

- Selina Goudzwaard (eigenaresse)

"Super blij met mijn nieuwe website, Dennis luistert goed naar je wensen en denkt mee. Heel erg tevreden over de samenwerking!"

desh online ontwerp realisatie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Desh Online helpt jou graag aan de online zichtbaarheid die jouw bedrijf verdient. Of je nou een website, webshop of hulp bij online marketing nodig hebt. Uniek, snel en een 100% tevredenheidsgarantie. Kom vrijblijvend met ons in contact om alle mogelijkheden te bespreken.
Kom in contact
Copyright © 2021 Desh Online. Alle rechten voorbehouden.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram