Desh Online
jor products desh online website mockup

JOR Products

JOR Products uit te spreken als ‘your products’ of beter gezegd : jouw producten! Degelijke producten met een lange levensduur zodat het écht een product van JOU wordt. Iets om lang te hebben en lang van te kunnen blijven genieten. Iedere keer weer zodra er een lekker bakje koffie gezet wordt. Dit terwijl je bijna geen afval creëert. Handig om mee te nemen, waar je ook heen gaat.

De opdracht

JOR Products is een innovatief en duurzaam bedrijf die graag de markt wil veranderen. De wens is om een website te ontwikkelen die de koffiedrinkers laat inzien dat ze ook kunnen genieten van koffie op een duurzame wijze.
Voor JOR Products is er een website ontwikkelt waarbij storytelling centraal staat. Op deze wijze wordt de bezoeker stap voor stap meegenomen en raakt het vertrouwd in een nieuwe omgeving. Het verhaal op de website wordt versterkt door de speelse benadering en look & feel. Een nieuwe duurzame benadering van koffie drinken met hetzelfde genot.
jor products desh online iphone 13 mockup

Resultaat geboekt

Het is ons gelukt om samen met JOR Products een resultaat te boeken waar wij gezamelijk trots op zijn. Wil jj nou ook zo'n site? Kom vrijblijvend met ons in contact.

Samen een stap vooruit

Naast GWENN hebben wij nog meer projecten waar wij trots op zijn. Neem een kijkje tussen onze klanten.
Desh Online helpt jou om online zichtbaar te worden.
2021 - Copyright, All Rights Reserved, Desh Online.
crossmenuarrow-right