Desh Online
gwenn kapsalon middelburg

GWENN

Gecreëerd vol passie, liefde en plezier voor het kappers- en schoonheidsvak. Een salon van deze tijd waar je terecht kunt voor zowel dames als heren. Gericht op persoonlijk advies, amazing kapsels, out of the box haarkleurtechnieken en browshaping.

De opdracht

GWENN wil graag met haar salon de volgende stap zetten, namelijk online zichtbaar zijn. Haar wens is om over een website te beschikken die de huidige klantbeleving versterkt en daarmee een aanvulling is van haar salon.
Wij hebben voor GWENN een website gecreëerd die offline door vertaald naar online. Een omgeving waarbij GWENN online een band kan opbouwen met klanten en waarbij klanten zich vertrouwt voelen met kenmerken vanuit de salon. Passie, liefde en plezier staan hierin centraal.
bygwenn mockup mobiel
bygwenn mockup mobiel

Altijd en overal

Snel afspraken maken, prijzen bekijken en alle nodige info op één plek. Daarnaast ook volledig geoptimaliseerd voor mobiel zodat klanten altijd en overal de pagina kunnen bereiken.
GWENN heeft de volgende stap gezet en is nu altijd en overal online zichtbaar. Wil jij graag deze website bezoeken of wil je dat wij jou net als GWENN helpen met de volgende stap?

Samen een stap vooruit

Naast GWENN hebben wij nog meer projecten waar wij trots op zijn. Neem een kijkje tussen onze klanten.
Desh Online helpt jou om online zichtbaar te worden.
2021 - Copyright, All Rights Reserved, Desh Online.
crossmenuarrow-right