Desh Online logo favicon

DESH ONLINE

Desh Online
bygwenn mockup laptop

GWENN.

Gwenny Engels van GWENN. opent in 2021 haar eigen kapsalon. Wij van Desh Online hebben een op maat gemaakte huisstijl en website ontwikkelt met de focus op afspraken, prijzen en haar verschillende diensten. Deze uitdaging zijn wij met veel plezier aangegaan!

Doelstelling voor GWENN.

Belangrijk voor GWENN. is dat haar website zich onderscheid van anderen en volledig bij haar uitstraling past. Dat was voor ons een uitdagende, maar geslaagde klus. Volledig in haar huisstijl, beschikbaar op elk apparaat en razendsnel. Zo kunnen GWENN. haar klanten gemakkelijk een afspraak boeken, haar prijzen bekijken of meer over haar diensten lezen.

Mobile first design

In het jaar 2021 is het vaak belangrijker om mobile first te denken. Zo hebben wij voor GWENN. de gehele website volledig geoptimaliseerd voor mobiel. In één oogopslag zien waar je aan toe bent, wel zo handig!
Bekijk de website
bygwenn mockup mobiel bygwenn mockup mobiel prijslijst wenkbrauwen

GWENN.

- Gwenny Engels (eigenaresse)

"Super fijne samenwerking! Het is nooit te veel gevraagd en alles wordt helemaal naar wens aangepast. Dennis heeft zelf heel veel ideeën en denkt echt mee, dat is mega fijn! SUPER BLIJ MET MIJN WEBSITE!"

desh online ontwerp realisatie

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Desh Online helpt jou graag aan de online zichtbaarheid die jouw bedrijf verdient. Of je nou een website, webshop of hulp bij online marketing nodig hebt. Uniek, snel en een 100% tevredenheidsgarantie. Kom vrijblijvend met ons in contact om alle mogelijkheden te bespreken.
Kom in contact
Copyright © 2021 Desh Online. Alle rechten voorbehouden.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram