Een website laten maken neemt kosten met zich mee

Wil jij graag weten wat de kosten zijn om een website te laten maken? We vertellen je graag meer.

desh online mockup homepage

Om een goede website te bouwen die goed gevonden wordt in zoekmachines, is het belangrijk om te investeren in een goede structuur en techniek van de website. Dit betekent dat de website snel moet laden, goed geoptimaliseerd moet zijn voor mobiele apparaten en dat de inhoud van de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Ook is het belangrijk dat de website gemakkelijk te navigeren is en dat de inhoud van hoge kwaliteit is. En het liefst wil je dat deze website ook nog eens aansluit bij jouw huisstijl. Van herkenning naar erkenning noemen we dat bij Desh Online.

Moet ik kiezen voor een op maat gemaakte of standaard website, en hoe beïnvloedt dat de kosten?

Een op maat gemaakte website zal meestal duurder zijn dan een standaard template, maar biedt de voordelen van een uniek ontwerp en specifieke functionaliteiten die aangepast zijn aan de specifieke eisen van jouw bedrijf. Bij Desh Online bouwen wij alle websites graag op maat. Zo zijn de mogelijkheden bijna eindeloos en staat niks ons in de weg om van jouw website een online succes te maken!

De kosten van een website laten maken bij Desh Online

Bij Desh Online kun je rekenen op een transparante prijsstelling, met een vaste prijs vanaf €799, afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen voor je website. Wij beschikken over een een breed scala aan ervaring en kennis, waaronder ui/ux ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en online marketing. Dit zodat wij een compleet pakket kunnen aanbieden voor onze klanten. Afhankelijk van de wensen zal de prijs dan ook verschillen, maar dat bespreken we graag met je in een (video) call. 

Plan een (video) call

En hoe werkt het dan?

Kennismaking
We maken kort kennis en horen graag wie je bent, en wat je doet. Zo stellen wij de juiste vragen om een offerte te bepalen die bij jouw wens aansluit.
Project kick-off
Laten we gaan knallen! We plannen een meeting om alle doelen en eisen te formuleren. We kleden jouw bedrijf uit om zo de juiste strategie te bedenken voor een sterke website. In de kickoff bespreken we ook de verwachtingen en deadlines.
Het eerste ontwerp
Een goeie basis is essentieel voor een converterende website. We beginnen met het wireframe en werken dit verder uit met een eerste design. Zo bepalen we de nodige content om een succes te maken van jouw website. Vervolgens is het tijd voor een feedback ronde.
Technische realisatie
Is de feedback verwerkt? Dan beginnen we aan de technische realisatie. We bouwen jouw website in WordPress geheel op maat. Hier denken wij aan een stabiele basis van html en css, zoekmachine optimalisatie en testen wij de site uitgebreid.
3, 2, 1 en we gaan live!
Yes, het is zo ver. Alle feedback is verwerkt en de website is klaar om te lanceren. We nemen nog even kort alles door, en na een dubbel check zorgen we dat de website live te vinden is op het gewenste domein.
desh online website laten maken kosten contact

Ben jij klaar om een online indruk achter te laten?

Jij wilt toch ook een snel werkende website die voor meer omzet zorgt? Laat je naam en telefoonnumer achter, dan bellen we je graag even om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij ook zichtbaar worden in een digitale wereld?

plan een call

Wij zijn dagelijks goed bereikbaar

+31 2323 419 30
info@deshonline.nl
KVK: 78542480
BTW: NL003345535B28
Desh Online © 2023
calendar-fullcrossarrow-right