Desh Online
Hosting

Om snel mee vooruit te gaan!

dennis polderman desh online hosting
desh online hosting

Wij bieden snelle, passende en professionele hostingpakketten, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een goed werkende site.

Dagelijkse back-ups
Elke dag draaien wij een volledige back-ups die wij ook controleren. Zo ben jij altijd verzekert dat jouw website snel weer up en running is.
Let's Encrypt Certificate
Geef je bezoekers en klanten een vertrouwd gevoel door jouw site te beveiligen met een gratis SSL zoals de AVG dit ook vereist.
Domein(en) verhuizen
Ben je (nog) geen klant van ons? Kom met ons in contact en wij helpen jouw huidige situatie te migreren naar onze hosting.

Nu al vanaf 15,- 12,50 per maand

Zorgeloos genieten

Wil jij graag snelle laadtijden? Bovenaan in Google staan? Altijd beveiligd zijn? Dan heb je een hostingpakket op maat nodig. Wij van Desh Online hebben onze eigen hosting en servers zo ontwikkeld dat jij een optimale website beleving kunt bieden aan je bezoekers.
Weet je niet waar te beginnen? Wij begeleiden jou bij al je vragen. Ook bieden wij ondersteuning voor het migreren van een bestaande omgeving. Kom hiervoor vrijblijvend met ons in contact.

Advies op maat

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op om jouw situatie te bespreken. Zo komen we samen tot een advies op maat en een passend pakket.
Dennis Polderman Desh Online

Wat klanten over onze hosting zeggen

Op zoek naar een website?

Desh Online is een jong marketingbureau met als doel om iedereen vindbaar te laten zijn in een digitale wereld. Wij werken daarom samen in het ontwerpen, creëren en produceren van producten waar we samen trots op zijn. Op deze manier voegen we samen waarde toe aan jouw online zichtbaarheid. Wil jij naast hosting ook een site die aansluit bij jouw ideeën en wensen? Kom dan met ons in contact.
Kom in contact
Desh Online helpt jou om online zichtbaar te worden.
2021 - Copyright, All Rights Reserved, Desh Online.
crossmenu